Real Blue Band

Huysluy met de Real Blue Band voor de derde maal op het podium

Huysluy en Real Blue Band op podium Spanjaarsgat

Huysluy en Real Blue Band op podium Spanjaarsgat

En niet zo maar een podium? Nee op het water van het Spanjaardsgat vindt tegen een indrukwekkend historisch decor het tweede Spanjaardsgat Festival plaats. Naast deelnemers als de Marinierskapel, het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en het Nederlands Politie Orkest, brengen Huysluy en The Real Blue Band zaterdagmiddag 2 juni op het ponton wederom een bijzonder concert, getiteld: ‘Muziek met Jan en Allemaal’. Dit spetterend optreden begint om 14.00 uur en duurt tot half vijf. Daarna zal Huysluy een toegift geven op het naastgelegen horecaponton, waar de band zijn jazzy en swingende repertoire zal presenteren.
The Real Blue Band bestaat uit circa zeventig muzikanten die allemaal een visuele, verstandelijke en/of een lichamelijke beperking hebben. Huysluy is een valide band die The Real Blue Band in 2010 als goed doel geadopteerd heeft ter gelegenheid van het 33-jarig bestaan van Huysluy. Er is toen een sponsoractie gehouden om The Real Blue Band middelen te geven om o.a. aangepaste muziekinstrumenten te kopen. Na afloop van de muzikale happening is een buffer aan geld overgehouden en is deze ingezet voor de verdere ontwikkeling van de muzikale therapiedoelstelling en voor grote optredens. Eerder in 2003 speelden beide bands al in het Chassé. De betrokkenheid bij de muziek, die de muzikanten van The Real Blue Band kunnen spelen, is hartverwarmend. Muzikaal leider Jan van Rijckevorsel heeft alle liedjes zelf gecomponeerd.
Logo Gemeente Breda

Logo Rabobank‘Muziek met Jan en Alleman’ is een bijzondere productie waarin valide en mindervalide muzikanten gezamenlijk musiceren, omlijst met leuke acts. Na maandenlang intensief oefenen staat er een productie met 20 nummers en leuke intermezzo’s met het prachtig decor van het Spanjaarsgat op de achtergrond. De voorstelling ‘Muziek met Jan en Alleman’ door The Real Blue Band samen met het orkest Huysluy liep twee jaar geleden in de grote zaal van het Chassé Theater uit op een fantastisch feest. Van die sfeer hopen alle muzikanten u op het podium van het Spanjaardsgat Festival wederom iets mee te geven en hopen op een kopie van dat geweldig optreden.

Kijk op www.huysluy.nl & www.realblueband.nl voor meer informatie. Daarnaast zal tijdens het concert het Jubileumboek van Huysluy aangeboden worden voor € 9.99. Een groot deel van de opbrengst gaat naar The Real Blue Band.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Real Blue Band on the Web