Real Blue Band

Sponsoractie en spectaculair optreden in Chassé

Vanwege het 33 jarig bestaan van Huysluy werd een goed doel gekozen en dat werd The Real Blue Band. Naast een gezamenlijk groots optreden wilde men ook de integratie bevorderen van muziek met en door mensen met een beperking, Door de enthousiaste inzet van veel vrijwilligers is er veel tijd gespendeerd aan het instuderen van een heel nieuw repertoire door Jan van Rijckevorsel (Muziekjan). Anderen hielden zich bezig met de PR, de technische kant van de productie en het verwerven van sponsoren. Van het opgebrachte sponsorgeld kon een speciaal logo worden gemaakt en nieuwe kleding worden aangeschaft, speciaal voor de RBB ontworpen door Kristel Fashion uit Tilburg. De muzikanten zagen op het podium prachtig uit in op maat gemaakte outfit, met zijden stropdas. Dankzij de sponsors konden ook nieuwe instrumenten worden aangeschaft. Dankzij een bedrag uit het fonds WMO kon de huur van de grote zaal van het Chassé worden betaald.

20 Juni is er muziek gemaakt door de Real Blue Band met Huysluy voor een uitverkochte zaal. Bijzonder was de interactie tussen de muzikanten en het publiek. Er is een DVD gemaakt van het optreden en mensen konden zich opgeven als Muziekmaatje.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Real Blue Band on the Web