Real Blue Band

Muziekmaatjes XL

Voor minimaal   € 100,00 per jaar een supermaatje van ons allen.

Stichting The Real Blue Band
De Stichting The Real Blue Band is opgericht om alle gehandicapten in het West-Brabantse de mogelijkheid te geven mee te doen met musiceren, of zelfs een muziekopleiding te volgen. Veel gehandicapten zijn ook “in” voor meer variatie in bijvoorbeeld muziekstijlen en hebben belangstelling voor allerlei uiteenlopende instrumenten. Dankzij de Stichting kunnen veel meer muzikanten van al deze mogelijkheden gebruik maken.

Muzikale integratie
De Stichting draagt één hele belangrijke gedachte uit, namelijk die van de muzikale integratie. Onze muziekgroepen moeten in welke muzikale samenstelling dan ook, optredens kunnen verzorgen ook voor U kan een optreden verzorgd worden. Muzikale talenten uit andere instellingen en kleinschalige woonvormen kunnen eveneens deelnemen, wie weet wat voor geweldige talenten zo worden gevonden!

De Stichting ondersteunt de volgende muziekgezelschappen:

  • The Real Blue Band (orkest)
  • One
  • 2Beat (ritmegroep)
  • De Hoogste Noot (zanggroep)
  • De Franboterhammenband (rockband)
  • Koffiedrab (kamerkoor)

Muziekmaatje XL van de Stichting The Real Blue Band
De Stichting wil de zaken serieus aanpakken. U begrijpt hiervoor is geld nodig om te investeren in aangepaste instrumenten en ondersteunende activiteiten zoals de ontwikkeling van een nieuw muziekschrift, nieuwe arrangementen maken, eigen kleding, visuele presentatiemiddelen, audio presentatiemiddelen en muziektherapie.

Tot slot
Stichting The Real Blue Band ontbreekt het niet aan enthousiasme. Met steun van velen kan een muzikale integratie voor alle gehandicapten in West-Brabant worden gerealiseerd.

Real Blue Band on the Web